100% [clean] zaštita od sunčevog zračenja

 

KREMA ZA HIDRATACIJU KOŽE I

ZAŠTITU OD UVA I UVB SUNČEVA ZRAČENJA

Ready-to-Sun tonirana, hidratantna krema za njegu lica s biranim sastojcima izvrsno hidratizira kožu, a ujedno štiti od UVA i UVB sunčevog zračenja zahvaljujući mineralnom SPF faktoru 30.

Iako je važno nanositi SPF tijekom cijele godine, s dolaskom toplih, sunčanih dana, SPF zaštita postaje br.1 prioritet u rutini njege kože lica, kako bi se spriječilo štetno sunčevo zračenje i oštećenje kože. Ready-to-Sun hidratantna krema u nekomedogenoj formulaciji savršen je odabir za ujednačen, blistav ten.

Pažljivo odabrani sastojci u bogatoj, njegujućoj formulaciji pružaju koži sve što joj je potrebno – hidrataciju, zaštitu od sunčevog zračenja te ujednačenje i blistavost tena.

Formulacija sadrži konezim Q10 - koji ima antioksidativno djelovanje te umiruje kožu; ulje jojobe za poboljšanje tonusa i elastičnosti kože; pantenol za intenzivnu hidrataciju i poticanje regeneracije kože te oryzanol – zadužen za zaštitu kože od štetnog UVA i UVB sunčevog zračenja. Mineralni zaštitni faktor SPF30, ne sadrži nano čestice te pruža visoku zaštitu i učinkovito štiti kožu od štetnog zračenja tijekom cijele godine.

Nježno, neutralno pigmentirana krema osvježava i ujednačava ten te mu osigurava blistav izgled, ne ostavljajući masni trag. Nekomedogena formulacija idealna je za zaštitu svih tipova kože, uključujući i kožu osjetljivu na sunce. Ma tko se boji sunca još?

Pogledajte proizvod